Voor aankoop en verkoop.
Een duidelijk en soepel overnametraject.
Mistral Legal zorgt voor regie.

Jij hebt een parel gespot, dé aanwinst voor jouw bedrijf. Het eerste contact is gelegd en de klik is er. Een goede start. Mistral zorgt ervoor dat jouw overname ook de finish haalt.

Jij hebt jaren hard gewerkt en een mooi bedrijf opgebouwd. Er is interesse, een potentiële koper meldt zich. Een kans voor jou en jouw bedrijf. Mistral zorgt voor een soepel traject en optimale voorwaarden.

Iedere overname begint met een grondig onderzoek. Met uitgekiende vragenlijsten, een scan van de onderneming en interviews met de verkoper(s). De bevindingen legt Mistral vast in een overzichtelijke rapportage. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Een overnametraject is dynamisch. Koper(s), vekoper(s), target(s), accountants, fiscalisten, juristen, NDA’s, LOI’s, onderhandelingen, SPA’s. Dat vraagt om teamwork en regie. Mistral beheerst dit spel. Samen voor goud.

Overnames vragen om specifieke kennis en ervaring. Mistral beschikt daarover. Zo worden valkuilen omzeild en impasses doorbroken.

Mistral Legal werkt vanuit Woerden, hoofdstad van het Groene Hart. Exclusief voor ondernemers. Goed in contracten, overnames en incasso.

Kennismaken?