Voor incasso’s en duidelijke betalingsafspraken.
Want als jij je afspraken nakomt, dan de ander ook.
Mistral Legal helpt je graag.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wie is de debiteur? Waarom wordt er niet betaald? Is het betalingsonwil of -onmacht? Hoe is jullie verstandhouding? Vragen waarop Mistral graag vooraf antwoord wil. Dit garandeert namelijk de beste aanpak.

Een eindeloze reeks betalingsherinneringen en sommaties, vaak ongeopend op de stapel; niet echt effectief. Mistral pakt het daarom anders aan en stippelt de snelste route uit, richting betaling. Direct contact, denken in oplossingen en waar nodig pressie. Betaling is waar het om draait.

Hoe zit het met jouw betalingsvoorwaarden? Zijn alle afspraken netjes vastgelegd? Kun je alle incassokosten doorbelasten? Mistral denkt graag mee en scherpt de contracten aan. Zo pak jij de koppositie.

Een buitenlandse klant die niet betaalt? Ook dan ben je bij Mistral aan het juiste adres,als lid van EuroCollectNet, een Europees netwerk van gespecialiseerde incassoadvocaten. Daarmee kan Mistral ook al jouw buitenlandse incasso’s snel, goed en betaalbaar incasseren.

Mistral Legal werkt vanuit Woerden, hoofdstad van het Groene Hart. Exclusief voor ondernemers. Goed in contracten, overnames en incasso.

Kennismaken?