Jij presteert, jouw klant niet.
Van wanbetaling naar betaling.
Mistral Legal zorgt ervoor.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wie is de debiteur? Waarom wordt er niet betaald? Is het betalingsonwil of -onmacht? Wat is de snelste route richting betaling? Vragen waarop Mistral vooraf antwoord wil. Dit garandeert de beste aanpak.

Een eindeloze reeks betalingsherinneringen en sommaties. Vaak ongeopend op de stapel. Niet echt effectief. Mistral pakt het anders aan. Direct contact, denken in oplossingen en waar nodig pressie. Betaling is waar het om draait.

Hoe zit het met jouw betalingsvoorwaarden? Alle afspraken netjes vastgelegd? Kunt jij alle incassokosten doorbelasten? Mistral denkt graag mee en scherpt de contracten aan. Zo pak jij de koppositie.

Een buitenlandse klant die niet betaald? Ook dan ben je bij Mistral aan het juiste adres. Mistral is lid van EuroCollectNet, een Europees netwerk van gespecialiseerde incassoadvocaten. Daarmee kan Mistral ook al jouw buitenlandse incasso’s snel, goed en betaalbaar incasseren.

Mistral Legal werkt vanuit Woerden, hoofdstad van het Groene Hart. Exclusief voor ondernemers. Goed in contracten, overnames en incasso.

Kennismaken?