Een mooie deal gemaakt?
Mistral Legal stelt contracten op voor ondernemers.
Zodat je weet waar je aan toe bent.

Eerst kennismaken, dan pas schrijven. Waar loop jij tegenaan? Waar liggen je kansen? Wat zijn de aandachtspunten van jouw branche? Schaven tot de ‘perfect fit’ tussen het contract en jouw business. Alles om kansen te verzilveren en risico’s te beperken.

Helder, wel zo prettig. Veel contracten zijn onnodig complex. De contracten van Mistral zijn overzichtelijk en geschreven in duidelijke taal.

De modelcontracten van Mistral zijn modulair. Zo kun jij er dus altijd mee uit de voeten. Daarnaast voorziet Mistral haar contracten van een schriftelijke toelichting of wordt een training verzorgd. Zodat jij de ins & outs van het contract kent en altijd 1-0 voor staat.

Ondernemers kunnen bij Mistral Legal terecht voor alle denkbare contracten. Als het gaat om het vastleggen van afspraken en alles wat daarbij komt kijken zoals algemene voorwaarden, ben je bij Mistral Legal aan het juiste adres.

Afspraak is afspraak. Een helder uitgangspunt, maar de praktijk is soms anders. Ook dan staat Mistral voor jou klaar. Directe communicatie, slimme oplossingen: dat is waar Mistral voor gaat. Zo nodig via de rechter.

Mistral Legal is gespecialiseerd in overnames en contracten. Werkt vanuit Woerden. Exclusief voor ondernemers.

Kennismaken?