De deal, jij gaat ervoor.
Jouw contracten maken het mogelijk.
Mistral Legal stelt ze op.

Eerst kennismaken, dan pas schrijven. Waar loop jij tegenaan? Waar liggen jouw kansen? Schaven tot de ‘perfect fit’. Alles om kansen te verzilveren en risico’s te beperken.

Helder, wel zo prettig. Veel contracten zijn onnodig complex. De contracten van Mistral zijn overzichtelijk en geschreven in jouw taal.

De modelcontracten van Mistral zijn modulair. Zo kun jij er altijd mee uit de voeten. Daarnaast voorziet Mistral haar contracten van een schriftelijke toelichting of wordt een training verzorgd. Zo sta jij altijd met 1-0 voor.

Jij kunt bij ons terecht voor alle denkbare contracten. Van algemene voorwaarden tot zwarte lijst. Als het gaat om het vastleggen van afspraken, ben jij bij Mistral Legal aan het juiste adres.

Afspraak is afspraak. Helder uitgangspunt, maar de praktijk is soms anders. Ook dan staat Mistral voor jou klaar. Directe communicatie, slimme oplossingen. Dat is waar Mistral voor gaat. Zonodig via de rechter.

Mistral Legal werkt vanuit Woerden, hoofdstad van het Groene Hart. Exclusief voor ondernemers. Goed in contracten, overnames en incasso.

Kennismaken?