OvernameScan: voor een kennismaking met focus en diepgang

Heb je overnameplannen? En zoek je een goede overnameadviseur? Mistral Legal is dé overnameadvocaat voor het MKB. Om aan de eerste kennismaking focus en diepgang te geven, is er de OvernameScan. Zo weet jij precies wat je van Mistral Legal kunt verwachten.

Gezocht: overnameadviseur

Als je plannen hebt om je bedrijf te verkopen, of een bedrijf te kopen, is het verstandig om als eerste stap een overnameadviseur te zoeken. Een specialist die jouw belangen behartigt, een strategie uitstippelt en de afspraken goed vastlegt.

Omdat een overnametraject intensief is – er staat nogal wat op het spel – is een klik belangrijk voor een prettige samenwerking. Je hoeft natuurlijk geen dikke vrienden te worden met je overnameadviseur, maar het is voor het resultaat wel essentieel om als één team te spelen.

De OvernameScan van Mistral Legal is dé manier om doelgericht kennis te maken en te kijken of onze aanpak bij jou past.

Vragen die triggeren

Het doel van de OvernameScan is om te ontdekken waar jij in het overnameproces staat. Door de vragenlijst in te vullen, word je uitgedaagd om na te denken over de overnameplannen. Er zijn bijvoorbeeld vragen over de reden voor de overname, de (financiële) staat van het bedrijf en de toekomstplannen.

Met de OvernameScan tillen we de eerste kennismaking direct naar een hoger niveau. Een goed begin is tenslotte het halve werk!

En wees gerust, het zijn slechts 16 (bij koop) en 18 (bij verkoop) vragen, dus dat vraagt slechts een kleine tijdsinvestering van jouw kant. Bijkomend voordeel: terwijl je de vragen beantwoordt, ontdek je wat je al helder voor ogen hebt én waar je nog wat aandacht aan moet besteden.

Een doelgerichte kennismaking

Heb je de OvernameScan ingevuld? Dan is Mistral Legal aan zet! Dankzij jouw antwoorden gaan we in het eerste kennismakingsgesprek gelijk de diepte in. Over koetjes en kalfjes praten is zeker gezellig, maar een effectief kennismakingsgesprek gaat natuurlijk veel verder dan dat: we brengen jouw wensen en doelen als ondernemer in kaart.

Daarnaast worden de kansen en risico’s geïnventariseerd, net als de mogelijke strategieën. Resultaat van de kennismaking: jij weet precies wat je van Mistral Legal kunt verwachten én wat jij als ondernemer zelf alvast kunt doen.

Kosteloos en vrijblijvend

Omdat een prettige samenwerking voor Mistral Legal net zo belangrijk is, is de eerste kennismaking kosteloos en vrijblijvend. Op basis van jouw input uit de OvernameScan en ons gesprek ontvang je een plan, planning en prijsindicatie. Ook kosteloos en vrijblijvend. Zo weet je als ondernemer vooraf waar je aan begint. Wel zo duidelijk, daar houden wij van.

Klaar om de eerste stap te zetten in het overnameproces? Hier vind je de OvernameScan als je een bedrijf wilt kopen. En hier vind je de OvernameScan als je wilt verkopen. Tot snel!