En wij zijn los!

Het heeft even geduurd maar Jouwovername.com is live! Met Jouwovername.com laat Mistral Legal zien waar zij staat: “Jouw overname, de beste deal!”. Daar doet Mistral Legal alles voor.

Hier vind jij veel praktische informatie over het doen van een overname. Of je nu van plan bent om een bedrijf te kopen of op het punt staat om jouw eigen bedrijf te verkopen, voor veel ondernemers blijft de overname een ‘black box’. Waar moet ik beginnen? Welke stappen moet ik doorlopen? Welke overeenkomsten komen daarbij kijken? Hoe verloopt een DD-onderzoek? Allemaal terechte vragen waarop Mistral Legal je hier een antwoord geeft.

Word jij enthousiast van onze manier van werken en heb jij concrete overnameplannen? Laat dan op Jouwovername.com jouw contactgegevens achter en vraag een (kosteloze en vrijblijvende) Overnamescan aan. Dan ontvang jij een praktisch en vrijblijvend plan.

Wij houden jij ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebiede van overnames. Houd onze blogs in de gaten en ‘stay up to date’!